جهان فردا جهان رسانه است

جهان رسانه

💢 سواد رسانه مهارت چالش با رسانه و داده های جهان رسانه است
💢 ما نمیتوانیم با نظریه های دیروز، بچه های امروز را برای زندگی فردا تربیت نماییم
💢 ثروت و سیاست و رسانه مهمترین ارکان قدرت در جهان رسانه خواهند بود
💢 نظام آموزشی ما نتوانسته انسان خوب و توانمند تربیت نماید، سیاست نظام آموزشی ما این است که انسانهای با سواد تربیت نماید؛ و سواد رسانه در جهان پیش رو حلقه مفقوده آموزشهای ماست
💢 در عصر حاضر به تعداد انسانها فرستنده پیام خواهیم داشت و هر فرد خود یک رسانه است

🔰 دکتر محمود اکرامی فر (پژوهشگر، نویسنده و شاعر حوزه کودک و نوجوان)

اکرامی فر

بیشتر ببینید: تیزر فراخوان تعالی خانواده رضوی

سواد رسانه

💢 سواد رسانه‌ای به توانایی و قدرت دسترسی، تحلیل، ارزیابی و انتقال اطلاعات و پیام‌های رسانه‌ای که می‌توان در چارچوب‌های مختلف چاپی و غیر چاپی عرضه نمود گفته می‌شود. سواد رسانه یکی از سوادهای دوازده‌گانه است که لزوم یادگیری آن توسط یونسکو و سایر نهادهای بین‌المللی و ملی مسئول در زمینه آموزش توصیه شده‌است.

💢 سواد رسانه‌ای مجموعه چشم‌اندازهایی است که فرد برای استفاده از محتوا و پیام‌های رسانه‌ای در جهان رسانه به کار می‌گیرد. سواد رسانه‌ای یکی از انواع سوادهاست که بیشتر با سوادهای دیداری، تحلیلی و اینترنتی در ارتباط است. با ایجاد و گسترش رسانه‌های سمعی و بصری، این مفهوم به وجود آمد و با گسترش شبکه‌های اجتماعی، دارای مفاهیم و ابعاد گسترده‌تر و پیچیده‌تری شد.

💢 سواد رسانه‌ای یک نوع درک متکی بر مهارت است که می‌توان بر اساس آن انواع رسانه‌ها را از یکدیگر تمیز داد، انواع تولیدات رسانه‌ای را از یک‌دیگر تفکیک و شناسایی کرد. همچنین سواد رسانه‌ای آمیزه‌ای از تکنیک‌های بهره‌وری مؤثر از رسانه‌ها و کسب بینش و درک برای تشخیص رسانه‌ها از یک‌دیگر است.

سواد رسانه

شما نیز اگر در فکر تولید محتوای جذاب رسانه ای هستید و نیاز به مشورت و همکاری دارید من اینجا هستم تا به شما کمک کنم